HelloParks Páty
Ingatlan

Hatalmas ingatlanüzletet kötöttek Budapest elővárosában

Portfolio
Eddigi legnagyobb bérleti szerződését kötötte a Futureal-csoporthoz tartozó ipariingatlan-fejlesztő HelloParks. A nemzetközi szállítmányozó és logisztikai szolgáltató TRANSDANUBIA hazai leányvállalatával kötött megállapodás értelmében a vállalat közel 24 ezer négyzetméter új raktár- és irodaterületet ad ki PT3-as csarnokában Pátyon. Az új bérlő várhatóan 2024 év végén veheti birtokba az épületet.

Tovább bővül a HelloParks Páty megapark, miután a beruházó mintegy 24 ezer négyzetméter új raktár- és irodaterületre kötött szerződést a TRANSDANUBIA nemzetközi szállítmányozó céggel a várhatóan 2024 végén elkészülő, 42 ezer négyzetméteres PT3 raktárcsarnokba. Az osztrák székhelyű vállalat a cég pátyi ipari parkjában olyan vállalkozások közé költözik, mint például a dm és a Gebrüder Weiss.

December 5-én a Property Awards 2023 díjátadón kiderül, melyek voltak az elmúlt egy év legfontosabb ingatlanpiaci teljesítményei, ahol többek között az Év Raktárbérleti Tranzakcióját is díjazzuk. Részletekért kattints!

A TRANSDANUBIA számára tervezett bérlemény kialakítása a klasszikus magasraktáras állványos elemek és tömbös tárolás mellett különböző irodai funkciókat is tartalmaz majd. A kivitelezés a BREEAM előírásoknak megfelelően kezdődik meg hamarosan.

Indulása óta a HelloParks négy helyszínen, Maglódon, Fóton, Pátyon és Alsónémediben van jelen, ahol összesen 244 hektáron több mint 1 millió négyzetméter raktár- és ipari terület fejlesztésén dolgozik. Az átadott és folyamatban lévő projektek teljes fejlesztési értéke megközelíti a 455 millió eurót.

A TRANSDANUBIA Kft. 1990-ben alapuló, osztrák családi tulajdonban lévő fuvarozó-, szállítmányozó- és logisztikai szolgáltató vállalkozás, melynek anyai ága Ausztriában már 1946 óta aktív.  Ausztrián kívül Szlovákiában, Lengyelországban, Luxemburgban, Olaszországban és Romániában van közvetlenül jelen. A Transdanubia Kft. teljeskörű logisztikai szolgáltatást nyújt partnerei részére 5 telephelyen 74 000 négyzetméteren.

CTPark Tatabánya - TBN5
32712 m25.5–5.9
IGPark Kecskemét Dél
20000 m25–5
Prologis Park Budapest-Budaörs
KIADVA m24.7–4.7
Prologis Park Budapest-Gyál
KIADVA m24.7–4.7
Prologis Park Budapest-M1
KIADVA m24.7–4.7

Címlapkép forrása: HelloParks

Ukrajna tüntetés
Egyesülne a Nissan és a Renault
ford
Egyhetes mélyponton a forint
építkezés
2024. március 19.
Agrárium 2024
2024. március 7.
Property Warm Up 2024
2024. március 20.
Portfolio-MAGE Járműipar 2024
2024. április 11.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Új lakás