McDonalds-vilag-legnagyobb-gyorsetterem-lanca-hamburger-uj-termek-termekpaletta-gyorskaja
Short

Itt az újabb őrület: váratlan terméket dob piacra a McDonald's

Portfolio
A McDonald’s a Crocs lábbeli-gyártóval együttműködve egy 75 dolláros cipőcsaládot dob a piacra - számolt be róla a CNBC.

A gyorsétterem ihlette termékcsaládban három klasszikus Crocs papucs és egy Crocs szandál lesz, amelyek a McDonald’s kabalafiguráin, Grimace-en, Hamburglaron és Birdie-n, valamint a lánc klasszikus piros-sárga színösszeállításán alapulnak. A termékek mind egyedi tervezésűek lesznek.

Emellett számos McDonald's-témájú kiegészítő is kapható lesz, amelyeket a papucsokra lehet erősíteni, többek között sült krumpli és a Big Mac mintában. Tematikusan kapcsolódó zoknik is megtalálhatóak lesznek a boltok polcain , ezekért 20 dollárt (7 ezer forintot) kérhetnek el a kereskedők.

A termékek november 14-én jelennek meg a boltok polcain, a lábbelik kiskereskedelmi ára 70 és 75 dollár között mozog majd (24-26 ezer forint).

Augusztusban a McDonald's a brit PALACE gördeszkás márkával lépett partnerségre, hogy limitált kiadású McDonald’s-márkás termékeket adjanak ki. A híres márkákkal együttműködés a Crocs számára sem ismeretlen: szeptemberben Shrek témájú, nyáron pedig Villám McQueen formájú papucsokat dobott piacra.

Címlapkép forrása: Matt Cardy/Getty Images

Ukrajna tüntetés
Egyesülne a Nissan és a Renault
ford
Egyhetes mélyponton a forint
építkezés
Népszerű
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.
Infostart.hu