Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Masterplast árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MASTERPLAST ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 45 2 625
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
2 650 1 148 6
MASTERPLAST kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MASTERPLAST statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 44654.17215
Nyitó ár: 2650
Előző záró ár: 2650
Napi átlagár: 2650
180 napos átlagár: 2719.0115645949
360 napos átlagár: 2943.3515605217
Napi minimum: 2650
Napi maximum: 2650
Éves minimum: 2250 2023-04-28
Éves maximum: 4070 2022-12-14
Történelmi minimum: 370 2014-11-21
Történelmi maximum: 4880 2021-09-07
Forgalom (db): 200
Forgalom: 530000
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.18832391713748%
Árfolyamváltozás 6 hó: 6.8548387096774%
Árfolyamváltozás 12 hó: -33.75%
Adatlap
Masterplast
Rating
Értékpapír megnevezése MASTERPLAST share
Értékpapír kibocsátója MASTERPLAST Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000093943
Kijelzés módja (Ticker) MASTERPLAST
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 16 850 631
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2011-11-29
Első Kereskedési Nap 2011-11-29
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Masterplast árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Masterplast hírek

Történelmi csúcson zárt a magyar tőzsde

A BUX-index 0,9 százalékos pluszban fejezte be a napot, a mai emelkedéssel új történelmi csúcsra került a magyar tőzsde. A hazai blue chipek közül a Magyar Telekom vezette az emelkedést, miután rendkívül magas célár érkezett a részvényre.  

A Magyar Telekom a sztár, kitart a csúcsdöntés a magyar tőzsdén

A kereskedési nap felénél a BUX-index 0,5 százalékos pluszban áll, a mai emelkedéssel új történelmi csúcsra került a magyar tőzsde. A hazai blue chipek közül a Magyar Telekom vezeti az emelkedést, miután rendkívül magas célár érkezett a részvényre.

Átadta új olasz gyárát a Masterplast

Átadta Olaszországban létesített új polisztirol hőszigetelőanyag gyártó üzemét a Masterplast. A vállalat így már öt országban folytat gyártási tevékenységet, és az utóbbi két év fejlesztései révén megháromszorozta a hőszigetelőanyag gyártási kapacitását. A társaság az európai piacok fellendülését prognosztizálja az EU energiahatékonysági célkitűzései és karbonkibocsátáshoz kapcsolódó regulációs intézkedései nyomán, és intenzív beruházási stratégiát folytat a műanyag és ásványi alapú hőszigetelőanyagok gyártása terén is – közölte a vállalat.

Nem tud javítani a magyar tőzsde, lefordult a sztárrészvény

A hazai blue chipek kivétel nélkül mínuszban vannak, ennél fogva nem meglepő, hogy a BUX index is esik. Ma is az elmúlt napok sztárrészvényében, az MBH Jelzálogbankban van az egyik legnagyobb forgalom: egészen elképesztő kilengések mentén alakul a papír árfolyama, délelőtt még 60 százalékos pluszban is állt a jegyzés, mostanra azonban teljesen visszaadta a mai pluszt a papír.  

A Richter vezette a blue chipek esését

A nemzetközi hangulatnak megfelelően mínuszban zárt a magyar tőzsde, a blue chipek közül a Richter részvényei estek a legnagyobb mértékben.

A Mol és a Telekom húzzák a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél kisebb pluszban van a BUX, a nap eddigi részében azonban csak a Mol és a Magyar Telekom részvényeiben láthattunk határozottabb elmozdulást.

Az Appeninn volt a nap sztárja

A nemzetközi hangulathoz képest jócskán alulteljesített ma a BUX. Ennek ellenére nem volt hiány jó sztorikból a hazai tőzsdén: a pénteki nap után hétfőn is folytatódott az Appeninn ralija, illetve a 4iG is erősen teljesített a friss bejelentések után.

Nagy ugrásra készülnek a magyar tőzsdei cégek, itt vannak a tervek

A hozam mellett legalább olyan fontos egy jó sztori, amikor valaki egy tőzsdei befektetés mellett dönt. A magyar mid-capek közül többen is jelentős változásokra készülnek, elsősorban a likviditás növelése céljából. Kötvénykibocsátások, közkényhányad-emelés, jelentős beruházások - ezek témák kerültek szóba a Portfolio Investment Day rendezvény magyar sztorikra fókuszáló beszélgetésében.

A Magyar Telekom volt a nap sztárja

A hazai blue chipek közül a Magyar Telekom vitte a prímet hétfőn, miután a Concorde 950 forintra emelte a vállalat részvényeinek célárát.

A Richter vitte a prímet

A Magyar Telekom kivételével az összes hazai blue chip pluszban zárta a napot, legnagyobb mértékben a Richter részvényei emelkedtek, miután a vállalat bejelentette, hogy az Európai Bizottság jóváhagyta egyik készítményének forgalmazását.

Csökkentette Masterplast-célárát az MBH Bank, de továbbra is venni kell a részvényeket

Csökkentette a Masterplast részvényeire vonatkozó célárfolyamát az MBH Bank elemzője ma reggeli elemzésében, amit a vállalat múlt heti negyedéves gyorsjelentés követően tett közzé. Az elemző ajánlása változatlanul vétel, miután a friss, 4113 forintos célár 54 százalékkal áll a jelenlegi árfolyam felett.

Hasonló témákról, többek között a magyar és külföldi részvényekről a Portfolio Investment Day 2023 befektetői eseményen is szó lesz.

A hajrában fordult le a magyar tőzsde

A kereskedés utolsó órájában jelentős esést szenvedett el a magyar tőzsde, így az egész napon át tartó emelkedés után 0,5 százalékos mínuszban zárt a BUX. A lefordulás azzal párhuzamosan történt, hogy az OTP esni kezdett a kereskedés utolsó szakaszában.

Az OTP és a Mol húzza a magyar tőzsdét

Az európai piacokon megfigyelhető hangulatjavulással párhuzamosan a magyar tőzsde is emelkedik, elsősorban az OTP és a Mol jó teljesítményének köszönhetően.

Hasonló témákról, többek között a magyar és külföldi részvényekről a Portfolio Investment Day 2023 befektetői eseményen is szó lesz.

A magyar tőzsde sem úszta meg az esést

A nemzetközi hangulatnak megfelelően a BUX is mínuszban zárta a kereskedést, a blue chipek azonban felemás képet mutatnak, emelkedett a Mol és a Magyar Telekom, illetve mínuszban zárt az OTP és a Richter.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra