shutterstock_557396146
Ingatlan

Újabb részletek derültek ki a Budapest melletti logisztikai központ építéséről

Portfolio
Ahogy korábban írtuk, nagyon jelentős raktárbérleti tranzakciót kötött a Panattoni Budapest elővárosában, melynek eredményeként egy 32 ezer négyzetméteres built-to-suit logisztikai központot épít a cég. Bár a közlemény nem tért ki rá, de a Linkedin oldalán megszólalt a megrendelő, Rossmann ügyvezető igazgatója, aki a projekt volumenéről is beszélt.

A Rossmann Magyarország 20 milliárd forintos logisztikai beruházásba kezd még 2023-ban, mely egy 6 milliárd forint értékű automatizált raktártechnológiai rendszert és egy 14 milliárd forintos épületberuházást foglal magában. A technológiai beruházás a magyar leányvállalat önálló pénzügyi eredményéből valósul meg, az épületet az egyik legnagyobb hazai ingatlanalap finanszírozza majd egy hosszútávú, 10+ éves bérleti konstrukció keretében - emelte ki a Rossmann vezetője.

A fejlesztés logisztikai szempontból szinte korlátlan számú új boltnyitást, a szortiment lényegében végtelen bővítését teszi majd lehetővé, megalapozva mind a bolti, mind az online területek jövőbeli fejlődését.

December 5-én aProperty Awards 2023 díjátadón kiderül, melyek voltak az elmúlt egy év legfontosabb ingatlanpiaci teljesítményei, ahol többek között az Év Raktárbérleti Tranzakcióját is díjazzuk. Részletekért kattints!

A komplexumban helyet fog kapni az egész országot ellátó raktárbázis és egy modern iroda is. Építünk egy minden igényt kielégítő hatalmas, modern konyhát és étkezőt. Egy asztalnál ebédelhetnek majd a logisztikai és irodai munkatársak, amit cégkulturális szempontból előremutatónak tartok - osztotta meg a cégvezető.

Az átadás 2025 második felében lesz, a meglévő raktárak átköltöztetése a tesztidőszakot követően 2026 év első felére várható. A beruházással a Rossmann elköteleződése a magyar piac, a magyar vásárlóközönség és a több mint 2000 munkavállalója felé erősebb lett, mint valaha - tette hozzá.

Címlapkép forrása: Shutterstock

valdis dombrovskis
Toyota gyártás
bét
dmitrij medvegyev volt orosz elnök
jpmorgan shutter
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2024. március 19.
Agrárium 2024
2024. március 7.
Property Warm Up 2024
2024. március 20.
Portfolio-MAGE Járműipar 2024
2024. április 11.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Új lakás